Translate

09. фебруар 2015.

Šareno pečenje

Moj 100-ti post :)


Potrebno je:
-oko 750 gr svinjetine od buta u komadu
-150 gr graška
-50 gr suve slanine
-250 ml ulja
-50 gr šunke
-50 gr kačkavalja
-2 kuvana jaja
-so


Grašak kuvajte oko 30 minuta. Slaninu iseckajte i propržite na ulju, dodajte grašak, seckanu šunku, pa sve dobro prodinstajte. Dodajte seckana jaja i na kockice iseckan kačkavalj, kratko propržite i posolite po ukusu. Od mesa napravite veliku šniclu, dobro je izlupajte, posolite, pa po njoj rasporedite pripremljeni nadev. Meso pažljivo urolajte, pazeći da vam nadev ne iscuri, pa ga uvežite kuhinjskim kanapom. Šniclu staite u podmazan pleh i pecite na 200 stepeni. Poslužiti uz krompiriće iz rerne, senf...

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Posne krofne

Nema potrebe za jajima i mlekom, ko ne zna ne bi ni rekao da su posne (na slici je dupla mera). Potrebno je: