Kod ovog načina pripreme možete spremiti koliko parčića hoćete sve zavisi od trenutnog apetita.
Potrebno je:
-kore za pitu
-šećer
-jabuke
-cimet
-šećer u prahu za posipanje
-ulje za prženje
Raširite kore i iseći ih na pola, pa još na pola da dobijete 4 kocke, sve staviti jedno na drugo. Uzimati po jednu. Stavite pola supene kašike šećera, malo rendane jabuke i cimet po ukusu (pridržavajte se redosleda i nemojte staviti prvo jabuku, jer će njen sok brzo da opusti koru). Preklopiti donji kraj kore preko jabuka. Zatim levu ili desnu stranu, a onda i drugu stranu. Zatim urolati.
Pržiti na zagrejanom ulju, do zlatno žute boje sa obe strane, zatim izvaditi na papirnati ubrus ili salvetu i posuti šećerom u prahu.
Potrebno je:
-kore za pitu
-šećer
-jabuke
-cimet
-šećer u prahu za posipanje
-ulje za prženje
Raširite kore i iseći ih na pola, pa još na pola da dobijete 4 kocke, sve staviti jedno na drugo. Uzimati po jednu. Stavite pola supene kašike šećera, malo rendane jabuke i cimet po ukusu (pridržavajte se redosleda i nemojte staviti prvo jabuku, jer će njen sok brzo da opusti koru). Preklopiti donji kraj kore preko jabuka. Zatim levu ili desnu stranu, a onda i drugu stranu. Zatim urolati.
Pržiti na zagrejanom ulju, do zlatno žute boje sa obe strane, zatim izvaditi na papirnati ubrus ili salvetu i posuti šećerom u prahu.
Коментари
Постави коментар