Potrebno je:
200 ml kisele vode,
8 kašika brašna,
2 kašičice praška za pecivo,
4 kašike ajvara,
1/2 kašičice soli.
Fil:
posni majonez,
biljni kačkavalj,
2-3 kisela krastavčića.
Sjediniti kašikom sve sastojke za koru, sipati u četvrtast pleh pokriven pek papirom i peći na 200 C.
Pečenu koru izvaditi iz pleha i uviti u vlažnu krpu.
Ohlađenu koru premazati posnim majonezom, narendati dosta posnog kačkavalja, narendati kisele krastavčiće i uviti u rolat.
Gotov rolat sa ajvarom premazati posnim majonezom i posuti narendanim posnim kačkavaljem.
200 ml kisele vode,
8 kašika brašna,
2 kašičice praška za pecivo,
4 kašike ajvara,
1/2 kašičice soli.
Fil:
posni majonez,
biljni kačkavalj,
2-3 kisela krastavčića.
Sjediniti kašikom sve sastojke za koru, sipati u četvrtast pleh pokriven pek papirom i peći na 200 C.
Pečenu koru izvaditi iz pleha i uviti u vlažnu krpu.
Ohlađenu koru premazati posnim majonezom, narendati dosta posnog kačkavalja, narendati kisele krastavčiće i uviti u rolat.
Gotov rolat sa ajvarom premazati posnim majonezom i posuti narendanim posnim kačkavaljem.
Коментари
Постави коментар