Translate

04. новембар 2016.

Francuska musaka od mlevenog mesa sa krompir pireom


Potrebno je:
-pakovanje MInut krompir pirea
-300 gr mlevenog mesa
-125 gr putera
-2 glavice crnog luka
-so
-biber
-seckani peršun po ukusu

Uključite rernu na 200 stepeni. Luk iseckati i izdintati na ulju. Dodati meso, začiniti i dinstati još 15 minuta. Skuvati krompir pire prema uputstvu. Puterom podmazati posudu, na dno sipati polovinu krompir pirea, prekriti ga dinstanim mlevenim mesom, pa odozgo staviti drugu polovinu pirea. Jelo prekriti sa nekoliko koluta putera i zapeći u rerni 20 minuta.

Нема коментара:

Постави коментар

AddToAny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pesak torta

Pošto ne volim kokos u drugi deo sam stavila belu čokoladu, a u treći deo napolitanke rendane. Potrebno je: