Пређи на главни садржај

Svinjska džigerica sa lukom


Potrebno je:
-500 gr svinjske džigerice
-500 gr crnog luka
-brašno
-ulje
-so

Džigericu iseći na šnicle. Potom uvaljati u brašno, a luk očistiti ako imate male glavice stavite ih cele, velike presecite na pola ili četvrti. U dublju šerpu staviti ulje i još dok je hladno poređati džigerice i luk. Na laganoj vatri peći, povremeno skinuti sa vatre šerpu i okretati džigerice. Kada je džigerica pečena posoliti.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Posna sarma

Potrebno je:

Posna proja

Moje dete nije htelo da jede proju, a pošto obožava perece ja sam se dosetila da je isečem u obliku perece i od tada uvek jede bez problema "kukuruznu perecu" :)  Recept sam dobila tako što sam od svekrvinih projica izbacila 4 jaja i parče sira i eto posne proje. Potrebno je:

Pesak torta

Pošto ne volim kokos u drugi deo sam stavila belu čokoladu, a u treći deo napolitanke rendane. Potrebno je: