Potrebno je:
-1 l jogurta
-800 gr majoneza
-50 gr želatina
-280 gr šargarepe
-5 jaja
-10 manjih kiselih krastavčića
-200 gr šunke
-50 gr kačkavalja
Jaja i šargarepu skuvati. Sastaviti jogurt i majonez i zagrejati na 40 stepeni da bude mlako. Želatin razmutiti u čaši mlake vode pa sipati u jogurt i majonez i još malo zagrejati. Biće retko! Sipati dve kutlače fila u pleh u koji ste stavili pek papir podmazan uljem, pa naređati šunku tanko sečenu. Opet dve kutlače fila pa naređati kuvanu šargarepu. Zatim opet staviti fil pa naređati krastavčiće. Potom opet staviti fil pa naređati isečena kuvana jaja. I na kraju opet fil, naređati šunku i završiti filom. Ostaviti u frižider kad se stegne narendati 50 gr kačkavalja.
Коментари
Постави коментар