Пређи на главни садржај

Pileća džigerica sa pirinčem


Potrebno je:
-500g pileće džigerice
-1 glavica crnog luka
-5 kašika ulja
-so
-biber
-150g pirinča
-20g maslaca

Luk iseckajte na sitne kockice. U tiganju zagrejte ulje i prodinstajte luk. Kad je luk omekšao, dodajte džigericu iseckanu na komade. Dinstajte 7-8 minuta. Dodajte vodu i dinstajte još 20ak minuta na tihoj vatri, začinite po ukusu. U vodu za kuvanje pirinča dodajte maslac i so, i kuvajte pirinač 20 minuta.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Posna sarma

Potrebno je:

Posna proja

Moje dete nije htelo da jede proju, a pošto obožava perece ja sam se dosetila da je isečem u obliku perece i od tada uvek jede bez problema "kukuruznu perecu" :)  Recept sam dobila tako što sam od svekrvinih projica izbacila 4 jaja i parče sira i eto posne proje. Potrebno je:

Pesak torta

Pošto ne volim kokos u drugi deo sam stavila belu čokoladu, a u treći deo napolitanke rendane. Potrebno je: