Пређи на главни садржај

Piletina sa slaninom i kačkavaljem


Potrebno je:
-pileće belo meso
-slanina (ili suvi vrat)
-šnite kačkavalja
-1 kisela pavlaka (može i domaće Kiselo mleko)

Piletinu izrezati na šnicle. Poređati ih u podmazanu posudu za pečenje, pa prekriti šnicle slaninom (ili suvim vratom). Preko toga poređati šnite kačkavalja. Na kačkavaj namazati pavlaku (može i domaće Kiselo mleko). Posudu za pečenje prekriti alu folijom. Peći na 200 stepeni 20 minuta, pa skinuti foliju i peći još oko 30-ak minuta da lepo porumeni.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Posna sarma

Potrebno je:

Posna proja

Moje dete nije htelo da jede proju, a pošto obožava perece ja sam se dosetila da je isečem u obliku perece i od tada uvek jede bez problema "kukuruznu perecu" :)  Recept sam dobila tako što sam od svekrvinih projica izbacila 4 jaja i parče sira i eto posne proje. Potrebno je:

Pesak torta

Pošto ne volim kokos u drugi deo sam stavila belu čokoladu, a u treći deo napolitanke rendane. Potrebno je: