Translate

30. децембар 2014.

Podvarak


Potrebno je:
-1 glavica kiselog kupusa
-mast ili ulje
-1 kašika aleve paprike
-500 gr šnicle (ili suva rebra oko 300 gr, a može i pileće meso)
-slanina



Iseckati kupus, dodati dosta masti ili ulja i dinstati dok ne omekša. Začiniti ga samo sa alevom paprikom i izmešati. Jednu polovinu sipati u posudu za pečenje koja može da se poklopi (ili ćete odozgore staviti aluminijumsku foliju). Poređati meso, prekriti drugom polovinom kiselog kupusa i poređati slaninu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko sat vremena (ako koristite suva rebra umesto šnicli onda je dovoljno 30 minuta pečenja).


Poslužiti uz:

Posnu proju 


ili



ili 



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gusenica pecivo

Ovo pecivo je jako interesantno, naročito deci. Potrebno je: